Razvoj spletnih trgovin

banner2

Podjetje Mešetar d.o.o. v sklopu projekta Merkanty razvija napredno in moderno platformo za spletne trgovine.

Velik poudarek je na čistosti in preprostosti, da obiskovalec ne izgubi fokusa in je osredotočen na nakup. Dizajn je čist, minimalističen s tistimi res nujnimi elementi a z močnim poudarkom na tako zvanih CTA elementih (Call to action), ki so zasnovani tako, da uporabnika vzpodbujajo k temu, da klikne oz, da se odzove nanje.

Ogromno je poudarka tudi a interaktivnih elemntih (kot so priročni menuji, hints-nasveti, autocompleter (priporočila ob tipkanju), ki so bolj skriti in nevsiljivi, a vedno tam, kjer morajo biti, da jih uporabniki hitro najdejo.

Cilj Mešetarjeve platforme za spletno trgovino je narediti res odličen UX (user experience) vmesnik, ki bo prepričal vsakega obiskovalca in mu dal vedet, da je to res profesionalno spletno mesto in ga dodatno motiviral, da se večkrat vrne in opravi nakup. In ne samo to. Želimo doseči tisti res WOW efekt, da bo zadovoljen kupec svojo izkušnjo delil tudi naprej.

Poleg odličnega front-end vmesnika, pa smo pri podjetju Mešetar d.o.o. trdno odločeni anrediti fenomenalno administracijo trgovine, kjer trgovcem poleg osnovnih funkcionalnost (vnos in urejanje izdelkov, spremljanje kupcev in naročil) ponudili še paleto bogatih orodij za boljšo analizo in reportiranje ter seveda orodja za pospeševanje prodaje. Sem spadajo razna orodja za izdelavo nagradnih iger, za vzpodbujanje obiskovalcev, da delijo povezavo trgovine tudi na njihovih socialnih omrežjih in v njihovem krogu potencialnih kupcev.

Več si lahko preberete na http://trgovine.merkanty.com

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>