Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik varovanja zasebnosti na spletni strani www.jezakon.si.

Če želite več informacij ali imate dodatna vprašanja v povezavi s politiko zasebnosti na tej spletni strani, me lahko kontaktirate preko e-maila zakonje@gmail.com. Ta dokument o politiki varovanja zasebnosti opiše tipe zasebnih informacij, ki se sprejmemo in hranijo na www. jezakon.si ter kako se jih uporablja.

Piškotki (Cookies)

www. jezakon.si uporablja piškotke, v katerih se shranjujejo informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

DoubleClick DART piškotek

- Google, kot tretja stranka, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na www.jezakon.si.

- Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje spletne strani www. jezakon.si in drugih spletnih strani.

- Uporabniki lahko zase izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran http://www.google.com/privacy_ads.html

Nekateri oglaševalski partnerji lahko uporabljajo piškotke na tej strani. Med oglaševalci je med drugim tudi Google Adsense. Tretje stranke, ki prikazujejo oglase ali oglaševalske mreže uporabljajo tehnologijo, ki oglase ali povezave, prikazane na www.jezakon.si, pošiljajo neposredno vam oziroma vašemu brskalniku. V tem trenutku dobijo samodejno tudi informacijo o vašem IP naslovu. Oglaševalske mreže lahko uporabljajo tudi druge tehnologije (piškotke, JavaScript, Web Beacons), s katerimi merijo učinkovitost oglaševalskih kampanj in/ali z njimi personalizirajo oglase, ki jih vidite.

Stran nima nadzora ali dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo tretje stranke za oglaševanje. Za več informacij o načinu uporabe piškotkov in kako se lahko odjavite od uporabe le-teh se obrnite na politike varovanja zasebnosti posameznih oglaševalcev.

Avtor spletne strani www. jezakon.si prav tako ne more vplivati na delo tretjih oglaševalcev, niti ne more vplivati na njihovo politiko zasebnosti. Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Natančnejše informacije o tem, kako to naredite, najdete na spletni strani vašega brskalnika.

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>