Okusni keksi in piškoti katere boste pomnili

babicino-pecivo

Ob okušanju ter prijetnih vonjavah vaše sveže kuhane kavice ter čaja, boste komaj čakali, da poskusite dobre domače kekse in piškote, kateri se bodo božansko topili prav v vaših ustih.

Velika izbira najrazličnejših, okusnih in naravnih keksov ter izdelkov je namenjena zelo velikemu krogu potrošnikov in kupcev. Ta krog potrošnikov so zagotovo vsi ljubitelji tradicionalne ter dobre prehrane in nasploh tisti ljudje, kateri si želijo novih in sodobnih okusov povrhu pa še oblik.

Naj povemo, da naši izdelki (keksi) ne sledijo le vsakodnevnim prehrambenim navadam ljudi in potrošnikov, ampak jih s spoštovanjem najboljših kulinaričnih tradicij ter v skladu z najnovejšimi zdravstvenimi spoznanji tudi oblikujemo ter ustvarjamo, kar je zagotovo velik plus pri končnemu uporabniku.

Keksi oziroma piškoti iz podjetja Klasje ter z njimi povezani vsi drugi izdelki, proizvajamo po točno določenih hranilnih in senzoričnih lastnosti.

Kekse ter naše izdelke pridobivamo in proizvajamo iz mlevskih proizvodov kot so: moka, maščobe, sladkorji, škrob in drugih dodatki ter surovine, vse te surovine pa s tehnološkimi procesi in postopki, kot so efektivno mešanje, gnetenje, prelaganje, oblikovanje, pečenje,  ustrezno izvajamo.

Naši okusni domači keksi ter piškotom vsi drugi sorodni proizvodi so proizvedeni z različnimi dodatki, lahko so polnjeni, preliti ali delno preliti, okrašeni in posipani, glazirani, tako pa imate na voljo zelo pester izbor, katerega si lahko ogledate tudi na naši spletni strani Keksi.si in samem proizvodnem programu.

Naši keksi so hrustljave strukture, so različnih oblik, sladki ter okusni in prijetni na otip, okusni, pridobivajo pa se iz mešanice moke, masla in sladkorja. Keksi so lahko proizvedeni z najrazličnejšimi dodatki, lahko so polnjeni, preliti, delno preliti in okrašeni ter posipani.

Kakovost naših izdelkov – keksov in nasploh zdrav življenjski slog je zagotovo pogoj za človekovo  dobro ter odlično počutje hkrati pa našo popolno delovno uspešnost.

Prav danes je takšen čas, da bi moral vsak človek  skrbeti za svojo popolno in odlično telesno pripravljenost, zato je izbira teh živil za prehranjevanje še kako zelo pomembna.

Vir: Aleksander Čeh (Keksi.si)

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>