Načini podaljševanja las

valoviti-prameni

Podaljševanje las je trend, ki je zajel države po svetu in popularnost še kar naprej raste. Seveda nam je to nekako logično, glede na to, da je podaljševanje las enostaven način, da vsaka ženska v relativno kratkem času postane dolgolaska. Razvija se tudi po delih sveta, kjer je včasih to bilo nepredstavljivo ali pa dostopno le določenemu številu žensk.

Lasni vstavki so še nekaj let nazaj imeli visoko ceno, zato si niso mogle vse ženske privoščiti podaljševanja las. Vendar je sčasoma postalo dostopno tudi vsem drugim. To pa zato, ker so se razvili tudi novi načini vstavljanja lasnih podaljškov in imajo različne cene.

Zelo rabljen način podaljševanja las je podaljševanje las s keratinskimi lasnimi podaljški. Gre za dolgotrajno metodo podaljševanja. Medtem, ko je popularen tudi drug način in sicer clip on podaljševanje las, ki je enostaven način samostojnega podaljševanja las. Pravzaprav smo dolgolaska, kadar želimo – enostavno jih samostojno vstavimo in enako tako tudi odstranimo ter shranimo za ponovno uporabo. Rabljen je tudi način podaljševanja las s samolepilnimi lasnimi podaljški. V tem primeru se na naše naravne s tankimi lističi na katerih so pritrjeni lasje, zalepi lasne podaljške.
Obstajajo tudi drugi načini podaljševanja las, vendar so ti trije najbolj rabljeni.

Ustrezno in primerno podaljševanje las, z ustreznimi lasnimi podaljški bo zagotovilo naraven videz pričeske, ne glede na to, kateri način podaljševanja las izberemo. Kar pa je dodatna prednost, da različni načini podaljševanja las omogočajo, da vsaka posameznica najde najustreznejšega zase.

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>