Montažno grajeni objekti in hiše

montazne-hise

Montažno grajene hiše so zelo vrhunsko izpopolnjeni in dodelani stanovanjski objekti, kateri imajo za seboj že bogato in dolgo zgodovino. V naši državi Sloveniji ta vrsta, montažne gradnje strmo in kar zelo narašča, v Evropi pa smo po postavljenih montažnih objektih v samem vrhu.

Naj povemo, da je prednost montažnih hiš ta, da so sestavljene na samem gradbišču, iz že prej izdelanih montažnih elementov. Gradnja montažnih hiš je hkrati zelo čista in brez večjih stranskih odpadkov, lahko pa je tudi veliko bolj natančnejša od klasičnih zidanih hiš, saj so več ali manj stenski elementi pred tem pripravljeni že v sami tovarni večina proizvajalcev. Sam način gradnje montažnih hiš pa nam omogoča, da se lahko investitor  vseli že v dveh do treh mesecih, od same pridobitve dovoljenja za gradnjo.

V ta namen vam predstavljamo Portal  – Montažne hiše, kateri je namenjen prav montažni gradnji, ponuja pa tudi veliko informacij tistim, ki jih zanimajo pasivno montažno grajene hiše, montažne hiše, lesene hiše, modularne hiše, skeletne hiše, pasivne hiše, nič energijske hiše, načrti za hiše, dodatna oprema, novice o montažni gradnji, trendi in nasveti, zgradba in sama zasnova montažnih hiš, ter tuji in domači ponudniki tovrstne gradnje objektov!

Na portalu, montazne-hise-on.net najdemo tudi veliko nasvetov o, notranji opremi ter opremljanju stanovanja ali hiš, ti nasveti pa nas usmerjajo ter so nam v vodilo pri izgradnji tovrstnih hiš, nepremičnin ali stanovanj!

Veliko zanimivih nasvetov najdete tudi na temo: kuhinje, kopalnice, otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, jedilnice, garderoba, ogrevanje, klimatizacija …

Če montažni objekt ali hišo gradimo v lastni režiji in samostojno iščemo izvajalce tovrstnih  del traja gradnja montažnih objektov nekoliko dlje časa, vendar pa zaradi svojih delovnih vložkov v hišo pride do nekoliko manjših stroškov. Pri tem pa moramo paziti na stvari kot so garancija montažnih hiš, saj ob nepravilni izvedbi del, do nje nismo upravičeni.

O montažnih hišah in sami gradnji najdete več tukaj!

 

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>