Darila za rojstni dan!

darila

Rojstni dnevi so čudna stvar. Najprej jih kot otroci komaj čakamo. Nato pridemo v uporniška najstniška leta, ko komaj čakamo tisti čudežni dan, ko bomo dopolnili 18 let. In potem ugotovimo, da se na tisti dan ne spremeni nič, ter se rojstnih dni še nekaj časa sicer veselimo, vendar bolj zmerno. No in ko se leta že naberejo jih preprosto ne maramo več, saj nas spominjajo le na prehitro minevanje časa.

Vsi ti rojstni dnevi pa imajo nekaj skupnega – darila. In z leti ga je vse težje izbrati, saj si ljudje vse več lahko privoščijo sami in vse manj potrebujejo. Če pogledamo samo tista prva otroška leta. Najboljše darilo za rojstni dan otroka je igrača. Za najstnika ali najstnico pa oblačila in obutev. No potem pa se že zaplete. Kaj kupiti nekomu, ki si tako in tako sam kupi vse kar si želi? Predpostavljajmo seveda, da osebi ne boste kupovali avtomobila, temveč darilo nekoliko bolj simbolične vrednosti. Ko ima ta oseba službo in že popolnoma opremljeno stanovanje je to še dodatna nadloga. Ena rešitev je (če smo si z obdarovancem res blizu), da ga po željah kar povprašamo, tako z izbiro darila ne bomo zgrešili, nikar pa za rojstni dan ne podarjajmo neosebnih daril, kot so boni ali kuverte z denarjem – razen če si oseba tega sama ne želi.

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>