Naj vas Italija začara tako z razgledom kot z jezikom

Kalabrija, gričevnata dežela z dih jemajočimi razgledi, mamljivimi plažami, ljubkimi mesteci in divjo naravo. Zgodovina, ki se dotakne tako grškega Homerja kot razvpitega Giannija Versaceja, skriva tisoč in eno skrivnost, obiskovalcu pa ponuja neusahljivo raziskovalno mrzlico, ki jo dobro pozna vsak popotnik. Vsej tej lepoti dodajmo še 30 urni tečaj italijanščine z italijanskimi predavatelji na Univerzi Dante Alighieri in dobimo zmagovalno formulo – sproščujoče počitnice, s katerih pridete bogatejši ne le za nove izkušnje, temveč tudi v znanju italijanskega jezika.
Učenje jezika poteka v manjših skupinah, ki temeljijo na medsebojni komunikaciji in dinamiki med udeleženci, program sam je pripravljen strokovno in kar najbolj učinkovito za vse tečajnike. Univerza je namenjena prav tujcem, zato je strah pred nerazumevanjem ali zmedo zaradi novega jezika odveč. Tečaj italijanščine v Italiji je primeren tako za začetnike kot za tiste, ki se z italijanščino družijo že dlje časa.

Cena paketa je s popustom le 288€, paket pa vključuje: 30 urni tečaj italijanščine v Sloveniji, strokovno gradivo za učenje jezika, enotedenski tečaj (štiri ure na dan) italijanščine v Italiji (Kalabriji) ter dodatne aktivnosti z jezikovno šolo MojMaestro. Popust lahko izkoristijo prav vsi prijavljeni, saj razliko v ceni poravna Italija, kot del programa za spodbujanje turizma v Kalabriji.

 

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>